Ce pretenţii are fosta primă doamnă a Mexicului la divorţ. Maşini de lux şi zboruri cu avion privat

Postat la 02 aprilie 2019 1154 afişări

Ies la iveală detalii despre divorţul fostului preşedinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, de actriţa de telenovele Angelica Rivera.

Ce pretenţii are fosta primă doamnă a Mexicului la divorţ. Maşini de lux şi zboruri cu avion privat

Aceasta din urmă are mari pretenţii în urma separării. Fosta primă doamnă a Mexicului, actriţa de telenovele Angelica Rivera, a anunţat de curând că se separă de Enrique Pena Nieto. Cu doar câteva săptămâni înainte de anunţul divorţului, ex-preşedintele Mexicului a fost surprins la Madrid în compania unei senzuale blonde, Tania Ruiz.

Blonda cu care a fost surprins Enrique Pena Nieto la Madrid are 31 de ani şi a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetiţă de patru ani. Acum s-a aflat ce pretenţii are Angelica Rivera în urma separării de cel care i-a fost partener de viaţă timp de opt ani. Potrivit presei mexicane, pentru a semna actele de divorţ, fosta primă doamnă a Mexicului a pus condiţii foarte clare. Astfel, Angelica Rivera a solicitat 35 de automobile de lux, ultimul model, pentru ea şi restul familiei sale.

De asemenea, ea a cerut ca în următorii 12 ani să zboare doar cu avioane private, pentru a evita să fie în centrul atenţiei. Actele de divorţ au fost gata înainte de data de 1 decembrie a anului trecut, însă, nu se ştie pentru care motiv, ex-preşedintele mexican a întârziat în a le semna. Cei doi stabiliseră iniţial să se despartă în termeni amiabili, însă dufişat alături de noua sa iubită, Angelica Rivera şi-a schimbat atitudinea, decizând să pună a serie de condiţii la divorţ, scrie libetatea.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
divort,
mexic,
pretentii,
prima doamna

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.