Ce planuri au copiii oamenilor de afaceri din Romania: Cristina Sucu si Raluca Savanciuc, in noul numar al revistei The ONE

Postat la 30 martie 2011 182 afişări

Numarul din aprilie al revistei The ONE prezinta un pictorial fashion inedit cu Cristina Sucu si Raluca Savanciuc. Desi au tot ce le doreste inima si ar putea fi catalogate usor drept fete de bani gata, cele doua arata in materialul din revista The ONE ca stiu sa aprecieze valoarea banilor si sa-si faca parintii sa fie mandri de ele.

Cristina este fata cea mica a Cameliei Sucu (Class Living) si a lui Dan Sucu (Mobexpert), iar Raluca este fata Veronicai Savanciuc (presedintele agentiei de publicitate Lowe).

Cele doua fete recunosc in The ONE ca sunt sfatuite de catre mamele lor in tot ceea ce fac. Cristina Sucu marturiseste ca se considera norocoasa sa aiba o mama atat de stylish cu care se sfatuieste intotdeauna in materie de moda, dar si in privinta altor aspecte ale vietii sale. Cat despre afaceri, Cristina spune ca mama o sfatuieste mereu, pe un ton mai bland, si o rasfata, pentru ca o considera la inceput de drum. Tatal ei este cel care ii tine lectii despre dramuirea banilor. "Tata, daca ne dadea bani, mie si surorii mele, cand eram mici, ne punea sa facem ceva pentru el: sa-i aducem cafeaua dimineata, ziarul etc. Imi zicea ca trebuie sa muncesc serios, sa incep ca vanzatoare, ca sa inteleg viata alaturi de oameni din toate clasele sociale. Doar ca eu i-am spus: "Tata, eu ma duc dimineata vanzatoare, dar seara tot la Nobu (un lant renumit de restaurante) o sa iau masa cu prietenii. Nu sunt in situatia sa inteleg exact cum e sa n-ai decat banii aia castigati, sa inteleg cum traiesc altii. Stiu mereu ca am undeva o plasa de protectie".

Raluca Savanciuc o considera pe mama ei omul cu care se sfatuieste cel mai mult, pe orice subiect. "Iesim la masa amandoua, mergem la shopping, mergem in vacante, vorbim despre orice si tin cont de sfaturile ei. Ne intelegem foarte bine."

Cristina isi doreste un serviciu care sa nu necesite sa fie acolo tot timpul: "Sa pot sa am si o familie, sa ma distrez, sa plec in vacante. Tata zice ca, daca nu esti obsedat de munca pana la 40 de ani, nu poti reusi, dar eu sper ca se poate".

In ceea ce priveste planurile lor de viitor, Raluca vrea un internship la directia de Private Banking a unei banci londoneze si, daca ar obtine apoi si un job acolo, ar fi si mai fericita, iar Cristina pleaca in China sa importe si sa comercializeze un produs in Romania. Anul acesta Cristina invata limba chineza la facultate. Iar peste vara va face practica si in business-ul familiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
the one,
coperta,
sucu,
savanciuc
/actualitate/ce-planuri-au-copiii-oamenilor-de-afaceri-din-romania-cristina-sucu-si-raluca-savanciuc-in-noul-numar-al-revistei-the-one-8113430
8113430
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.