Ce măsuri ia CEC Bank pentru a facilita plata pensiilor

Autor: Andra Stroe Postat la 06 aprilie 2020 434 afişări

Ce măsuri ia CEC Bank pentru a facilita plata pensiilor

În contextul actual al pieţei, CEC Bank ia măsuri speciale în această perioadă pentru a facilita plata pensiilor.  „Vom asigura un nivel ridicat al disponibilităţii reţelei teritoriale CEC Bank, inclusiv un număr de 250 unităţi din mediul urban mic şi rural care vor fi operaţionale în perioada 8-14 aprilie a.c., astfel încât cei peste 400.000 de clienţi care îşi încasează pensiile prin CEC Bank să poată avea acces la disponibilităţi în numerar”, declară Bogdan Neacşu, preşedinte - director general al CEC Bank.

În plus, în această perioadă, la nivelul întregii reţele de unităţi teritoriale, în intervalul orar 11:00-13:00, clienţii în vârstă de peste 60 de ani vor avea prioritate la realizarea operaţiunilor bancare atât la ghişee, cât şi la ATM-uri, în linie cu prevederile Ordonanţelor Militare.

De asemenea, la nivelul unităţilor CEC Bank au fost implementate o serie de măsuri pentru protecţia angajaţilor şi a publicului care includ: igienizarea zilnică a spaţiilor de lucru, distribuirea de materiale sanitare şi materiale de protecţie pentru personalul care lucrează cu publicul şi disponibilitatea dezinfectanţilor de mâini pentru clienţi, la intrarea în orice unitate a băncii. În plus, numărul de persoane prezente simultan în cadrul unei unităţi a fost limitat, astfel încât să păstrăm limita de siguranţă de 1,5 metri.

CEC Bank va asigura plata rapidă a pensiilor în conturile clienţilor, având în vedere starea de urgenţă şi apropierea sărbătorilor pascale. Banca va demara transferul către conturile clienţilor imediat după încasarea sumelor aferente pensiilor de la Casele Judeţene de Pensii.

CEC Bank este unul dintre cei mai importanţi plătitori de pensii la nivel naţional, cu peste 400.000 de astfel de clienţi. Banca este prezentă în 781 de localităţi, din care peste 60% în mediul rural. CEC Bank are cea mai extinsă reţea teritorială, cu 1.024 de unităţi şi 1.222 de ATM-uri la sfârşitul lui 2019.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cec bank,
pensii,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.