Ce le transmite Raed Arafat romanilor care spun ca nu pot ajunge la supermarket pana in ora 18:00

Postat la 07 aprilie 2021 750 afişări

Ce le transmite Raed Arafat romanilor care spun ca nu pot ajunge la supermarket pana in ora 18:00

Restricţiile de weekend au stârnit nemulţumiri în rândul românilor. Magazinele se închid la ora 18:00, iar acest lucru a produs aglomerări. Raed Arafat, şeful DSU, susţine că oamenii pot să plece de la serviciu la magazin.

Restricţiile aplicate în weekend au stârnit numeroase controverse în rândul românilor. În primul weekend de la aplicarea acestor noi măsuri, oamenii s-au îngrămădit la magazine pentru a reuşi să facă cumpărăturile necesare înainte de ora 18:00.

Totuşi, multe persoane sunt nemulţumite de această măsură, conform căreia magazinele se închid la această oră, deoarece programul de la serviciu nu le permite să-şi facă cumpărăturile în timp util. În prezent, sunt în vigoare două măsuri care îi vizează pe angajaţi: telemunca şi programul de lucru decalat.

Soluţia lui Raed Arafat este ca angajaţii să solicite angajatorului dreptul de a merge la cumpărături înainte de ora 18:00. „Mai sunt încă două măsuri care au fost adoptate şi nu sunt ridicate: telemunca care îţi permite să fragmentezi programul, să ieşi într-o pauză, să cumperi şi să te întorci, şi decalarea programului. Orice angajat trebuie să solicite angajatorului să o facă”, a declarat Raed Arafat, marţi seară

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazine,
program

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.