Ce investigaţii îşi pot deconta pacienţii unei reţele de clinici private româneşti prin CASMB

Autor: Andra Stroe Postat la 05 februarie 2019 134 afişări

Sanador oferă pacienţilor posibilitatea de a beneficia de investigaţii de scintigrafie decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti.

Ce investigaţii îşi pot deconta pacienţii unei reţele de clinici private româneşti prin CASMB

Astfel, în cadrul Departamentului de Medicină Nucleară al Centrului Oncologic Sanador se pot efectua următoarele tipuri de scintigrafii decontate prin CASMB: scintigrafie osoasă localizată/completă, scintigrafie tiroidiană, scintigrafie paratiroidiană şi scintigrafie renală.

Scintigrafia reprezintă un examen non-invaziv de medicină nucleară, cu ajutorul căruia se pot diagnostica şi evalua, încă din primele stadii, afecţiuni grave, precum cele din sfera oncologică, endocrinologică, neurologică, dar nu numai. Investigaţia permite obţinerea unui diagnostic de precizie, informaţiile fiind mult mai complexe, morfologice şi de metabolism, uneori nedetectabile la alte examene imagistice, explică reprezentanţii Sanador.

Departamentului de Medicina Nucleară al Centrului Oncologic Sanador funcţionează după recomandările şi ghidul procedurilor Societăţii Europene de Medicină Nucleară.

Centrul Oncologic Sanador asigură pacienţilor o gamă de servicii de diagnostic, tratament al cancerului şi urmărire post-terapeutică, pornind de la ambulator integrat, spitalizare de zi şi continuă, oncologie medicală, radioterapie, brahiterapie, medicină nucleară, SPECT CT şi terapie izotopică, împreună cu cele mai performante echipamente şi tehnologii medicale, aplicate de medici cu o bogată experienţă în domeniu. Integrat Spitalului Clinic Sanador, noul centru oncologic dispune astfel de bloc operator la standarde internaţionale, anestezie şi terapie intensivă, compartiment de primiri urgenţe (24/24H) cu 18 linii de gardă şi flotă proprie de ambulanţe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari de sanatate,
bucuresti,
decontare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.