Ce este Wi-Bro?

Postat la 12 septembrie 2006 1 afişăre

Wi-Bro este o tehnologie dezvoltata la initiativa guvernului coreean, in ideea de a deveni o solutie regionala si, eventual, mondiala. Ulterior, din cauza faptului ca in industrie nu existau suficiente resurse, coreenii au inscris Wi-Bro in organizatia de dezvoltare a Wi-Max, tehnologia fiind armonizata cu standardul Wi-Max 802.16e.


MODELUL COREEAN: Wi-Bro este un studiu de caz interesant pentru toate companiile implicate in dezvoltarea Wi-Max datorita faptului ca este deja mobila (permite conectarea la Internet atunci cand utilizatorul este in miscare), precum si pentru ca este implementata intr-o piata aproape saturata, cum este cea coreeana.


STRATEGIE: Samsung are planuri mari de extindere. "Exista deja contacte cu operatori din Italia, Statele Unite, Brazilia, Rusia si alte cateva tari. Suntem interesati sa colaboram cu oricine, inclusiv cu operatorii din Romania", a spus Hwan Woo Chung.


ACOPERIRE: In Bucuresti, de exemplu, o antena ar putea emite pe o raza de 1,5 - 2 kilometri, iar in zona rurala raza ar avea aproape 6 km, a explicat oficialul coreean.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ce este Wi-Bro?
/actualitate/ce-este-wi-bro-1006869
1006869
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.