Ce este oatzempic? Cea mai nouă tendinţă de pe TikTok susţine că băutura de ovăz poate duce la pierderea în greutate

Postat la 08 aprilie 2024 54 afişări

Ce este oatzempic? Cea mai nouă tendinţă de pe TikTok susţine că băutura de ovăz poate duce la pierderea în greutate

Oatzempic este o băutură amestecată pe bază de ovăz, formată dintr-o jumătate de cană de fulgi de ovăz, o cană de apă, sucul de la o jumătate de lime şi un strop de scorţişoară.

Oamenii de pe internet participă la ceea ce se numeşte „Provocarea de 30 de zile Oatzempic”.

Ei consumă preparatul zilnic timp de o lună pentru a vedea dacă ajută la pierderea în greutate.

TikTokerii au venit cu ceea ce ei pretind a fi o versiune complet naturală a metodei neoficiale de slăbire – oatzempic, scrie The Independent.

De la Amy Schumer la Rebel Wilson, celebrităţile au ieşit încet-încet în faţă, recunoscând că au folosit Ozempic fie pentru a pierde, fie pentru a-şi menţine greutatea. Acum, a apărut o nouă tendinţă în materie de nutriţie, oatzempic.

Potrivit TikTok, oatzempic este o băutură amestecată pe bază de ovăz, formată dintr-o jumătate de cană de fulgi de ovăz, o cană de apă, sucul de la o jumătate de lime şi un strop de scorţişoară. Oamenii de pe internet participă la ceea ce se numeşte „Provocarea de 30 de zile Oatzempic”, în cadrul căreia consumă preparatul zilnic timp de o lună pentru a vedea dacă ajută la pierderea în greutate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bautura,
greutate,
pierdere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.