Ce decizie a luat Curtea de Apel Bucureşti in cazul fraţilor Tate

Autor: Laura Buciu Postat la 01 februarie 2023 341 afişări

Ce decizie a luat Curtea de Apel Bucureşti in cazul fraţilor Tate

Fraţii Tate rămân în arest preventiv, potrivit deciziei de miercuri a Curţii de Apel Bucureşti. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, ca fraţii Andrew şi Tristan Tate să rămână în arest preventiv. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

„Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de către inculpaţii Tate Tristan, Tate III Emory Andrew, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana împotriva încheierii din data de 20.01.2023, pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti Secţia I Penală, în dosarul nr. 1837/3/2023”, potrivit minutei instanţei.

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Mandatele au fost prelungite în ianuarie pentru 30 de zile de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Aceştia au admis cererea procurorilor DIICOT şi au decis, în consecinţă, prelungirea arestării preventive pentru fraţii Tate începând din 29 ianuarie, până pe 27 februarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tate,
curtea de apel,
decizie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.