Ce căi de navigaţie au fost blocate din cauza gheţii

Postat la 11 februarie 2012 24 afişări

Sunt închise pentru navigaţie porturile Bechet, Calafat, Drobeta Turnu-Severin, Moldova Veche şi Orşova, din cauza gheţii, informează Ministerul Transporturilor.

Sunt închise pentru navigaţie Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari km 0-27 şi Dunărea la km 375-1075 şi km 91-97, din cauza gheţii sau a podurilor de gheaţă formate.

Pod de gheaţă se semnalează şi la Cernavodă, km 285-330.

Trecerea cu bacul este întreruptă în portul Călăraşi (Chiciu) la km 374, în portul Zimnicea la km 554 şi la Turnu-Măgurele km 596. Traficul cu bacul este întrerupt şi între Bechet - Oriahovo şi Calafat - Vidin.

Braţul Chilia şi braţul Sf. Gheorghe sunt blocate de gheaţă. Au fost suspendate cursele de pasageri Crişan - Caraorman, Crişan - Mila 23, Tulcea - Sulina, Tulcea - Periprava, Tulcea - Sf. Gheorghe.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-cai-de-navigatie-au-fost-blocate-din-cauza-ghetii-9226601
9226601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.