Ce băutură ameninţă supremaţia berii?

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 03 iulie 2013 733 afişări

Smirnoff lansează prima variantă de băutură “ready to drink” pe bază de vodcă la doză Smirnoff Ice va fi prezentă pe piaţă la sticle de 275 ml şi la doză de 250 ml.

Ce băutură ameninţă supremaţia berii?

Băutura comercializată în peste 130 de ţări de pe 6 continente va avea pe piaţa din România reţeta Smirnoff Ice la doză, prima variantă de băutură “ready to drink” pe bază de vodcă importată direct la doză. Smirnoff Ice pune astfel bazele unei noi categorii de băuturi alcoolice.

”Smirnoff Ice este o băutură uşor carbogazoasă, revigorantă, cu aromă de lamâie, primită ca o alternativă accesibilă şi răcoritoare la bere”, se arată în comunicatul de presă.

”Avantajul ambalajului pentru varianta doză este răcirea rapidă şi uşoară, protejând în acelaşi timp lichidul din interior. Smirnoff Ice la doză este uşor de transportat; în ambele variante, Smirnoff Ice se recomandă a se servi răcit la temperatură de 30C”, se mai arată în comunicat.

Smirnoff Ice apărut pentru prima dată în Marea Britanie în 1999, revoluţionând piaţa tradiţională de alcool devenind o provocare pentru brandurile de bere.

Pe piaţa din România, Smirnoff Ice este prezent la sticle de 275 ml cu 4% ABV şi la cutie de 250 ml cu 4% ABV. 

Varianta de băutură Smirnoff Ice la doză se va afla la vânzare începând din aceată vară în benzinării, magazinele mici si în lanţurile de hipermarketuri.

Smirnoff îşi are originile în Rusia secolului XIX. Povestea Smirnoff îşi are originile în anul 1864 în Moscova, unde Piotr Arsenyevich Smirnoff şi-a deschis o distilerie şi a început să producă propriul brand de vodcă, urmând să primească de la ţar 22 de ani mai tarziu, titlul de Furnizor al Curţii Imperiale Ruseşti.

În România, marca Smirnoff este distribuită oficial de către PPD România. Prezentă pe piaţa din România din 2007 şi parte a companiei Photos Photiades Distributors, PPD România este printre cei mai mari distribuitori de produse de alcool premium si super-premium de pe piaţa locală şi partener al producătorului de băuturi spirtoase, Diageo. PPD deţine în portofoliu branduri precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Baileys, şampania Lanson, Campari, Aperol, Wild Turkey, Cinzano, SKYY Vodka, precum şi propriul brand de vodkă, Tazovsky Vodka.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bautura,
bauturi alcoolice
/actualitate/ce-bautura-ameninta-suprematia-berii-11075608
11075608
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.