Ce avere are fiica lui Donald Trump, unul dintre cei mai bogaţi oficiali din noua administraţie

Postat la 03 aprilie 2017 61 afişări

Ivanka Trump, şi soţul ei, Jared Kushner, au o avere estimată de nouă cifre, în timp ce fiica preşedintelui SUA rămâne un stakeholder în afecerile hoteliere ale lui Donald Trump de la Washington, potrivit noilor dezvăluiri financiare publicate de Casa Albă vineri seară, scrie Financial Times.

Ce avere are fiica lui Donald Trump, unul dintre cei mai bogaţi oficiali din noua administraţie

Dezvăluirile financiare ale fiicei preşedintelui nu au fost încă făcute publice deoarece ea fost desemnată în mod oficial „asistenta preşedintelui“ săptămâna trecută, însă valoarea activelor şi datoriilor sale pot fi estimate prin dezvăluirile financiare ale soţului ei.

Potrivit documentelor financiare ale lui Jared Kushner, cuplul are o avere estimată de 144 de milioane de dolari şi alţi peste 700 de milioane de dolari sub formă de active imobiliare şi investiţii, iar datoriile lor însumează mai putin de 100 de milioane de dolari.

Afacerile lui Ivanka Trump, inclusiv linia de modă, sunt estimate la aproximativ 50 de milioane de dolari, fiind acum gestionate cumnatul ei şi soţia acestuia.

Conform dezvăluirilor, fiica preşedintelui este în continuare acţionar al Trump International Hotel, situat la doar o aruncătură de băţ de Casa Albă, cu un pachet de acţiuni estimat între 5 şi 25 milioane de dolari. Se spune că Inavka Trump a câştigat între 1 şi 5 milioane de dolari din acestă afacere între lunile ianuarie şi martie ale acestui an.

Avocaţii au ridicat deja semne de întrebare cu privire la conflictele de interese în ceea ce priveşte acest hotel, menţionând că companiile şi guvernele străine s-ar putea folosi de afacerea cu hotelul ca o modalitate de a intra în graţiile noii administraţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fiica,
avere,
donald trump,
oficiali,
administratie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.