Ce aplicaţii mobile pot face viaţa în doi mai frumoasă

Autor: Dorin Oancea Postat la 12 februarie 2014 77 afişări

Cum tehnologia a devenit o parte tot mai importantă a vieţii de zi cu zi şi afectează nu doar activităţile cotidiene, dar şi relaţiile de cuplu, specialiştii companiei EuroGsm propun câteva aplicaţii mobile care pot face viaţa în doi mai frumoasă, fie că sunt utilizate pentru a comunica cu persoana iubită sau pentru a consolida relaţia cu aceasta.

Ce aplicaţii mobile pot face viaţa în doi mai frumoasă

"Una dintre cele mai frecvent utilizate aplicaţii pentru servicii de chat şi partajare de conţinut este binecunoscuta aplicaţie Facebook, disponibilă pe terminalele mobile. WhatsApp se bucură, de asemenea, de o mare popularitate, întrucât permite trimiterea de mesaje scrise prin intermediul conexiunii la internet, dar şi a mesajelor vocale, datorită suportului de voce, oferind astfel o funcţie în plus tradiţionalului SMS”, a precizat Radu Boancă – The PhoneGeeks.

O altă aplicaţie dedicată vieţii în doi este Couple, prin intermediul căreia se pot uploada fotografii, posta comentarii, planifica aniversări sau vacanţe, se pot întocmi liste cu activităţi, se pot efectua apeluri telefonice sau se pot trimite mesaje, iar singurii care au acces la aceste schimburi de informaţii sunt cei doi parteneri. "Aplicaţia Couple are şi o funcţie numită ThumbKiss™, care reacţionează în momentul în care cei doi utilizatori ating concomitent ecranul”, explică Adi Coman.

O aplicaţie similară este şi Between, care permite împărtăşirea momentelor speciale cu partenerul de viaţă, precum şi transmiterea de scurte mesaje vocale.

Pentru a evita discuţiile legate de aniversări sau alte evenimente importante în cuplu, partenerii îşi pot instala aplicaţia Any.Do şi astfel vor fi siguri că nu uită absolut nimic. Any.

Do permite adăugarea de task-uri, organizarea acestora în funcţie de importanţă, iar dacă utilizatorul este sunat şi nu poate răspunde, are la dispoziţie varianta activării unui reminder pentru a suna persoana respectivă într-un anumit interval de timp. O aplicaţie asemănătoare este şi Life Reminder, care permite setarea de alerte pentru orice tip de activitate.

Cuplurile care au ales deja să se căsătorească au la dispoziţie aplicaţia Appy Couple, un mod elegant prin care pot prezenta şi partaja informaţiile legate de nuntă, cum ar fi data şi locaţia, ţinuta obligatorie pentru invitaţi, sau data până la care aceştia trebuie să îşi confirme prezenţa.

Pentru cuplurile care locuiesc împreună şi împart cheltuielile, există aplicaţia Pocket Budget, care le permite partenerilor să înregistreze orice tip de cheltuială, să introducă un buget iniţial şi să seteze scopuri legate de economii. De asemenea, aplicaţia Better Haves este prima de acest gen care a fost creată special pentru cupluri şi care le oferă partenerilor posibilitatea de a monitoriza veniturile şi cheltuielile, în funcţie de anumite categorii.

"Chiar şi pentru aplicaţiile destinate cuplurilor, utilizatorii nu trebuie să uite de instalarea unui program antivirus pentru protejarea telefoanelor de programele de tip malware”, încheie Dan Badea – ThePhoneGeeks.

Deşi simpla utilizare a unei aplicaţii nu poate salva o relaţie, câteva sfaturi nu strică niciodată în momentul în care partenerii întâmpină dificultăţi. În acest sens, pot fi utilizate Relationship Analysis, care analizează pas cu pas relaţia, pe baza unor întrebări predefinite, şi oferă sfaturi pentru remedierea problemelor, sau Improve Your Marriage, care prezintă 15 paşi prin care problemele în cuplu pot fi depăşite.

ThePhoneGeeks este divizia EuroGsm, retailer autohton în domeniul telecom, cu o reţea de 112 magazine în 80 de oraşe, specializată în rezolvarea oricăror probleme legate de telefonia mobilă, membrii echipei având rolul de a da sfaturi clienţilor şi de a încuraja utilizarea corectă şi la capacitate maximă a dispozitivelor mobile.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-aplicatii-mobile-pot-face-viata-in-doi-mai-frumoasa-12070746
12070746
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.