Ce a păţit un ”şmecher” care a şicanat în trafic o maşină MAI care transporta o bombă activă. Poliţiştii l-au identificat deja

Postat la 01 iunie 2018 1101 afişări

O maşină a Ministerul Afacerilor Interne, care se afla în misiune şi transporta o bombă, a fost şicanată în trafic de un şofer deranjat de viteza de deplasare a angajaţilor ISU.

Ce a păţit un ”şmecher” care a şicanat în trafic o maşină MAI care transporta o bombă activă. Poliţiştii l-au identificat deja

Un autoturism înregistrat cu numere MAI, aparţinând ISU, a fost şicanat în trafic de către şoferul unui Volkswagen, pe raza localităţii Popricani, judeţul Iaşi. Şoferul a claxonat insistent ca să intre în depăşire, dar după ce echipajul ISU a dat semnal dreapta şi l-a lăsat să treacă, individul a frânat brusc, de mai multe ori, în faţa autospecialei. O tragedie de proporţii se putea oricând produce. Pentru că maşina MAI transporta o bombă activă care urma să fie distrusă.

După ce i-a şicanat în trafic, individul din Volkswagen s-a oprit din senin în faţa autospecialei ISU şi s-a arătat foarte deranjat că se deplasa “prea încet”, în condiţiile în care circula cu viteza legală.

Şoferul inconştient a fost identificat şi va da explicaţii politistilor. “A fost depusă o sesizare la poliţie, despre faptul că un autoturism MAI a fost şicanat în trafic. Se fac verificări pentru stabilirea întregii stări de fapt”, a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.