CC a cerut Guvernului, până în 31 august, listele actualizate în baza cărora a organizat referendumul

Postat la 02 august 2012 8 afişări

Curtea Constituţională a anunţat oficial că a amânat până în 12 septembrie decizia privind referendumul, menţionând că a primit date "contradictorii" privind listele electorale permanente şi că a cerut Guvernului ca până la 31 august să să transmită listele în baza cărora s-a organizat referendumul.

"În urma deliberărilor, Curtea Constituţională a decis amânarea pronunţării unei hotărâri cu privire la respectarea procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional din data de 29 iulie pentru demiterea Preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, şi pentru confirmarea rezultatelor referendumului, pentru data de 12 septembrie 2012", precizează Curtea în comunicatul de presă de la finalul dezbaterilor de joi.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
referendum,
rezultate,
liste electorale,
ccr
/actualitate/cc-a-cerut-guvernului-pana-in-31-august-listele-actualizate-in-baza-carora-a-organizat-referendumul-9917096
9917096
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.