Cazul suspiciunii de fraudă la BAC: Preşedintele comisiei de la Liceul "Bolintineanu", numit cu 48 de ore înaintea probei

Postat la 02 iulie 2013 50 afişări

Preşedintele comisiei de examen de la Liceul "Bolintineanu" fusese numit cu 48 de ore înaintea probei scrise la Limba română, prin ordin de ministru, acesta fiind Graţiela Niculescu, de la Universitatea Politehnica, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, preşedintele Comisiei de bacalaureat din Capitală.

Cazul suspiciunii de fraudă la BAC: Preşedintele comisiei de la Liceul "Bolintineanu", numit cu 48 de ore înaintea probei

 "Preşedintele Comisiei de bacalaureat este un cadru didactic universitar, nominalizat prin ordin de ministru, cu 48 de ore înainte de proba scrisă. La Liceul «Dimitrie Bolintineanu» fusese nominalizată Graţiela Niculescu, de la Universitatea Politehnica din Bucureşti", a spus preşedintele Comisiei Municipale de Bacalaureat Bucureşti, Florin Lixandru.

El a mai spus că duminică a avut loc instruirea preşedinţilor comisiilor de bacalaureat, în prezenţa directorilor unităţilor de învăţământ, care apoi i-au condus pe preşedinţi în şcoli, pentru a le prezenta modul în care a fost organizată unitatea de învăţământ pentru proba scrisă la Limba şi literatura română, susţinută luni.

Lixandru a declarat că, potrivit Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, este interzis directorului şcolii să fie prezent în şcoală în ziua în care au loc probele scrise.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-suspiciunii-de-frauda-la-bac-presedintele-comisiei-de-la-liceul-bolintineanu-numit-cu-48-de-ore-inaintea-probei-11065869
11065869
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.