CAZUL BEREZOVSKI: Miliardarul rus va fi înmormântat la Londra

Postat la 02 aprilie 2013 31 afişări

Defunctul oligarh rus Boris Berezovski, decedat la sfârşitul lui martie în Marea Britanie, va fi înhumat la Londra, după finalizarea expertizei medico-legale, a anunţat postul rus de televiziune Dojd citând surse apropiate situaţiei.

CAZUL BEREZOVSKI: Miliardarul rus va fi înmormântat la Londra

 "O sursă a confirmat pentru Dojd că decizia de înhumare a lui Berezovski în Marea Britanie a fost luată de copiii defunctului, şi anume de către fiicele sale mai mari Elizaveta şi Ekaterina", a declarat un corespondent al postului, relatează RIA Novosti în pagina electronică.

Considerat o "eminenţă gri" în timpul fostului preşedinte Boris Elţîn, iar ulterior un opozant dur faţă de preşedintele rus Vladimir Putin, Berezovski va fi înhumat la cimitirul Gunnersbury. Data funeraliilor nu este cunoscută încă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-berezovski-miliardarul-rus-va-fi-inmormantat-la-londra-10706149
10706149
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.