Câţiva ardeleni au dat lovitura la export: secretul cărnii cu un gust unic care a cucerit Europa şi Asia - iată unde-şi cresc porcii şi vacile

Postat la 31 mai 2015 14751 afişări

Câţiva ardeleni au dat lovitura la export: secretul cărnii cu un gust unic care a cucerit Europa şi Asia - iată unde-şi cresc porcii şi vacile

"Sănătatea lor se transmite şi în sănătatea produsului pe care-l obţinem de la ele. Este acel gust pe care mereu ni-l dorim, gustul de acasă de la părinţi sau de la bunici”. Gustul - acesta este principalul atu al cărnii produse de aceşti crescători de animale din Transilvania.

Mai mulţi producători din Ardeal au reuşit să dea lovitura la export, produsele lor fiind comandate în întreaga Europă, dar şi în China şi India. Clienţii spun că îşi dau seama de diferenţa de calitate dintre carnea „din Ardeal” şi cea obişnuită: prima este mai gustoasă, dar şi mai sănătoasă.

Care este secretul acestei cărni? Iată unde îşi cresc aceşti ardeleni porcii şi vacile

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cativa-ardeleni-au-dat-lovitura-la-export-secretul-carnii-cu-un-gust-unic-care-a-cucerit-europa-si-asia-iata-unde-si-cresc-porcii-si-vacile-14370063
14370063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.