Câţi români merg anual în vacanţă pe Coasta de Azur. Suma cheltuită de aceştia în locaţia de lux

Postat la 26 februarie 2013 19 afişări

Autoritatea de turism a oferit numărul turiştilor români care merg în fiecare an în vacanţă pe Coasta de Azut şi suma pe care o cheltuiesc aceştia în locaţia de lux.

Astfel, la hotelurile de pe Coasta de Azur merg anual peste 20.000 de turişi români, care cumulează aproximativ 60.000 de nopţi, potrivit datelor Comité Regional du Tourisme (CRT) Riviera Côte d'Azur, instituţia de stat care se ocupă cu promovarea turismului pe Coasta de Azur.

Aproximativ 20.000 de turişti români se cazează în fiecare an în hotelurile de pe Coasta de Azur şi cheltuiesc doar pe cazare şi masă peste 4,5 milioane de euro, potrivit reprezentanţilor autorităţii de turism, iar în zonă au reşedinţa în jur de 1.000 de români.

"Când calculăm costul unui sejur pe Coasta de Azur nu putem include şi biletul de avion, care diferă în funcţie de mai mulţi factori, cum ar fi distanţă, companie etc. Avem însă o estimare a costurilor unui sejur ţinând cont de cazare şi sumele cheltuite pe mese. Un român cheltuieşte aici 75 de euro pe zi", a declarat agenţiei MEDIAFAX Eric Doré, directorul general al CRT Riviera Côte d'Azu

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
români,
Coasta de Azur,
vacanţă
/actualitate/cati-romani-merg-anual-in-vacanta-pe-coasta-de-azur-suma-cheltuita-de-acestia-in-locatia-de-lux-10604821
10604821
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.