Câţi bani i-ar putea aduce antrenorului Jose Mourniho plecarea de la clubul englez Manchester United

Autor: Alex Ciutacu Postat la 18 decembrie 2018 114 afişări

Câţi bani i-ar putea aduce antrenorului Jose Mourniho plecarea de la clubul englez Manchester United

Jose Mourinho a părăsit clubul de fotbal Manchester United în contextul în care cea mai valoroasă echipă de fotbal din lume a înregistrat cel mai prost debut de sezon din ultimii 28 de ani în prima ligă din Marea Britanie, potrivit Bloomberg.

Clubul din nord-estul Marii Britanii a lansat acest anunţ pe propriul website, la două zile după înfrângerea înregistrată în faţa rivalilor de la Liverpool, ceea ce a lăsat Manchester United cu 11 puncte în urma primelor patru poziţii din clasament – cele care se încadrează pentru competiţia UEFA Champions League.

„Clubul ar vrea să îi mulţumească lui Jose pentru munca lui în acest timp la Manchester United şi să îi ureze succes pe viitor”, a declarat clubul.

Această decizie ar putea să coste scump clubul englez în contextul în care i-au pus recent pe masă lui Mourinho o prelungire de contract până în 2020, iar concedierea lui înaintea termenului poate veni cu despăgubiri.

Manchester United nu a transmis oficial suma pe care ar trebui să i-o plătească lui Mourinho, deşi o sursă din apropierea situaţiei citată de publicaţia americană susţine că aceasta se va situa între 15 milioane de dolari şi 20 milioane dolari.

Această sumă l-ar aduce în aceeaşi ligă cu controversatul Martin Sorrell, care a părăsit gigantul de advertising WPP pe care tot el l-a creat, cu un pachet de exit de peste 22 de milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
club,
manchester united,
united

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.