Câţi bani are vestita actriţa Jennifer Aniston

Postat la 15 februarie 2018 995 afişări

Jennifer Aniston a oferit recent un interviu publicaţiei Architectural Digest, prezentându-şi casa din Bel Air pe care a cumpărat-o recent cu 21 de milioane de dolari.

Câţi bani are vestita actriţa Jennifer Aniston

Care este însă averea actriţei şi cum a câştigat ea banii?

Jennifer Joanna Aniston s-a născut pe 11 februarie 1969 în Sherman Oaks, California; părinţii ei s-au mutat la New York când viitoarea actriţă avea doar câţiva ani.

Deşi a fost descurajată să urmărească programe TV în copilărie, Aniston a descoperit pasiunea pentru film în timp ce urma cursurile şcolii Waldorf. Ulterior, ea a absolvit Şcoala de Muzică şi Arte Fiorello H. LaGuardia, din Manhattan.

Cel mai important moment al carierei sale a venit atunci când ea a fost aleasă în distribuţia serialului Friends; succesul de care s-a bucurat serialul i-a adus actriţei un salariu de un milion de dolari pe episod, pentru ultimele două sezoane.

Pentru rolul interpretat, ea a primit premiul Emmy şi un Glob de Aur.

Au urmat mai multe roluri pentru marele ecran, iar până în 2010 filmele în care a jucat generaseră venituri de peste 1 miliard de dolari.

Averea sa, potrivit site-ului Celebrity Net Worth, este de aproximativ 220 de milioane de dolari. Jennifer Aniston câştigă în jur de 20 de milioane de dolari anual din rolurile în film, apariţii televizate şi contracte de publicitate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.