Câte magazine Penny Market se vor deschide în următorii doi ani

Postat la 23 mai 2014 37 afişări

Rewe România, proprietarul reţelelor de discount Penny Market şi XXL Mega Discount, are un nou consiliu de administraţie şi are în plan deschiderea a peste 35 de magazine în următorii doi ani şi a unei noi platforme logistice, a anunţat compania.

Câte magazine Penny Market se vor deschide în următorii doi ani

 "Piaţa de retail din România are în continuare un enorm potenţial pentru dezvoltare, dat fiind că ponderea numărului de magazine aferente comerţului modern pe cap de locuitor esta abia la 25% din media europeană", a arătat într-un comunicat conducerea REWE România.

Acesta, alături de rezultatele financiare pozitive de pe piaţa locală, sunt principalele motive pentru care România se află în focusul grupului Rewe şi în următorii ani.

Astfel, în perioada 2014-2015, Rewe România urmează să deschidă între 35 şi 45 de noi unităţi Penny Market şi o a treia platformă logistică, în zona Moldovei, după cele două deja existente, în Turda, judeţul Cluj, şi Ştefăneştii de Jos, din judeţul Ilfov. Potrivit unor informaţii anterioare, investiţia într-un magazin este de circa două milioane euro din care jumătate reprezintă costul terenului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cate-magazine-penny-market-se-vor-deschide-in-urmatorii-doi-ani-12646878
12646878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.