Câte amenzi le-au dat poliţiştii rutieri şoferilor în prima zi de Crăciun

Postat la 26 decembrie 2012 26 afişări

Poliţişti rutieri, alături de cei de ordine publică, au făcut filtre, în prima zi de Crăciun, în scopul verificării în trafic a autovehiculelor care nu sunt dotate cu anvelope de iarnă, lanţuri sau alte dispozitive antiderapante omologate, aplicând peste o sută de amenzi.

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii au aplicat 102 de sancţiuni contravenţionale, toate conducătorilor auto, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţiaâ pe drumurile publice. În perioada 5-25 decembrie, în filtrele rutiere, au fost aplicate 8.930 sancţiuni contravenţionale, din care 8.897 conducătorilor auto (379 pentru lipsă anvelopelor de iarnă, 283 pentru lipsă dispozitive omologate şi 8.235 pentru alte abateri), iar în 33 cazuri li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale administratorilor drumurilor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rutier,
politie,
controale,
permise de conducere
/actualitate/cate-amenzi-le-au-dat-politistii-rutieri-soferilor-in-prima-zi-de-craciun-10411577
10411577
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.