Catalin Voicu a fost eliberat din arest

Postat la 19 iulie 2011 9 afişări

Senatorul Catalin Voicu a parasit, luni seara, Penitenciarul Rahova, in urma deciziei Completului de cinci judecatori al instantei supreme, el sustinandu-si nevinovatia la iesirea din arest.

"Sunt complet nevinovat", a spus Catalin Voicu, la iesirea din penitenciar. Senatorul si-a imbratisat sotia care il astepta. Ulterior, s-a urcat in masina colegului sau de partid, Serban Nicolae, care i-a fost avocat in dosar. Acesta l-a dus cu masina pe Voicu pana in fata casei, unde senatorul a fost intampinat si de alti membri ai familiei, precum si de alte persoane, care l-au imbratisat. Printre cei care l-au asteptat pe Voicu se afla si un barbat imbracat in haine preotesti, care se afla in capatul scarilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
dosar,
Catalin Voicu,
eliberare,
ICCJ
/actualitate/catalin-voicu-a-fost-eliberat-din-arest-8505688
8505688
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.