Cătălin Cherecheş a fost prins în Germania

Autor: Laura Buciu Postat la 28 noiembrie 2023 203 afişări

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, a fost prins, marţi seara, în Augsburg, Germania, şi urmează să fie adus în ţară.

Cătălin Cherecheş a fost prins în Germania

Poliţia Română a transmis, marţi seara, că în urma cooperării poliţieneşti internaţionale şi a schimbului de date şi informaţii, dintre Poliţia Română şi autorităţile din Germania, Ungaria, Austria şi Italia, a fost localizat, depistat şi reţinut, de către poliţiştii bavarezi şi BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internaţional.

Este vorba despre Cătălin Cherecheş.

Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.

Instanţa competentă a emis pe numele lui Cherecheş un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.

În continuare, se derulează activităţi procedurale specifice, pentru aducerea lui Cătălin Cherecheş în ţară.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a ieşit din ţară folosind o altă identitate prin punctul de trecere a frontierei Petea, a anunţat sâmbătă Poliţia de frontieră. Acesta a fost dat în urmărire după ce a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru luare de mită.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cherecheş,
germania,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.