Catalin Chelu si ceilalti trei retinuti in cazul Fatuloiu au fost arestati preventiv

Postat la 21 noiembrie 2010 16 afişări

Catalin Chelu si celelalte trei persoane retinute in cazul presupusei mite oferite lui Valentin Fatuloiu au fost arestati peventiv pentru 29 de zile, dupa ce instanta Tribunalului Bucuresti a admis, duminica dimineata, cererea procurorilor DNA in acest sens.

Unul dintre avocati a spus ca in acest caz sunt si probe ambientale.

Catalin Chelu, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu si Stefan Badea au fost dusi in arestul Directiei Cercetari Penale. Hotararea Tribunalului Bucuresti poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au inceput, sambata seara, in jurul orei 23.00, dezbaterile in acest proces.

Catalin Chelu este acuzat de dare de mita si cumparare de influenta, iar Stefan Badea este acuzat ca i-ar fi facilitat intrarea lui Chelu la Fatuloiu, a spus avocatul omului de afaceri galatean Catalin Chelu, Ioana Ionescu

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Politie,
scandal,
coruptie,
Fatuloiu,
Chelu,
arest
/actualitate/catalin-chelu-si-ceilalti-trei-retinuti-in-cazul-fatuloiu-au-fost-arestati-preventiv-7736161
7736161
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.