Cat mai valoreaza mallurile: George Teleman a cumparat 51% din Vitantis si Moldova Mall pentru 5 euro

Postat la 04 ianuarie 2011 81 afişări

Fondul de investitii East Balkan Properties, listat pe bursa de la Londra, a cedat pentru suma simbolica de 5 euro pachetul de 51% din firma care detine centrele comerciale Vitantis din Bucuresti si Moldova Mall din Iasi, cumparatorul fiind George Teleman, cel care administreaza de cinci ani activitatea fondului pe piata locala.

ele doua proprietati au o valoare de piata de 56,8 milioane de euro, dar valoarea datoriilor bancare depaseste aceasta suma, pentru achizitia si dezvoltarea celor doua proiecte East Balkan Properties accesand credite de la UniCredit.

Tranzactia vine la jumatate de an dupa ce fondul austriac de investitii Immofinanz a platit de asemenea 1 euro pentru 85% din firma care dezvolta centrul comercial Polus din Constanta, asumandu-si totodata datorii de circa 40 de milioane de euro la vremea respectiva.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mall,
George Teleman,
Vitantis,
Moldova Mall
/actualitate/cat-mai-valoreaza-mallurile-george-teleman-a-cumparat-51-din-vitantis-si-moldova-mall-pentru-5-euro-7861699
7861699
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.