Cât mai avem de aşteptat. Alexandru Rafila a făcut anunţul: data la care putem ieşi din case

Postat la 02 aprilie 2020 2736 afişări

Cât mai avem de aşteptat. Alexandru Rafila a făcut anunţul: data la care putem ieşi din case

Alexandru Rafila, în direct la Digi24, a precizat când se va putea încheia starea de urgenţă. Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie spune că după data de 15 mai românii ar putea să iasă din case

Alexandru Rafila a precizat, însă, că este posibil ca restricţiile pentru marile manifestări să fie mai mult timp în vigoare

Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, a făcut o estimare, în direct la Digi24, legată de când am putea ieşi din casă: ,,Eu cred că după data de 15 mai. Dar atenţie, nu distanţarea socială să nu mai fie necesară, o reducere a măsurilor legate de distanţarea socială, dar multe din elementele, de exemplu organizarea de mari manifestări, vor fi probabil pentru mai mult timp în vigoare.”

Alexandru Rafila a mai anunţat că ţara noastră va face parte dintr-un studiu internaţional pentru testarea unui medicament. ,,E un medicament etiologic, deci care tratează cauza bolii, singurul de fapt care există disponibil în momentul de faţă şi unde există speranţe legate de o bună eficacitate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alexandru rafila,
case,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.