Cât cheltuiesc românii ca să îşi facă nunta pe o plajă internaţională

Autor: Ioana Matei Postat la 22 ianuarie 2018 631 afişări

Cuplurile din România investesc între 3.000 şi 20.000 de euro pentru o nuntă pe o plajă internaţională, potrivit datelor Nunta pe Plajă (www.nuntapeplaja.ro), prima şi singura agenţie românească specializată exclusiv în organizarea de nunţi pe plaje internaţionale, dar şi din ţară.

Cât cheltuiesc românii ca să îşi facă nunta pe o plajă internaţională

„Pentru 2018 estimăm triplarea numărului de nunţi organizate în Grecia, Bulgaria şi România în perioada mai-octombrie şi consolidarea segmentului de nunţi exotice pe plajele din Dubai, Mexic şi Thailanda pentru perioada de toamnă-iarnă. În 2017 acest concept a fost primit cu mult entuziasm, echipa Nuntă pe Plajă a organizat chiar şi patru nunţi în aceeaşi zi”, a declarat Ioana Şelner, fondator Nuntă pe Plajă.

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei, aproximativ 70% din solicitările unui astfel de eveniment au venit din Bucureşti, restul solicitărilor venind atât din partea cuplurilor din ţară, cât şi a celor din Diaspora. Printre destinaţiile favorite s-au regăsit România, Grecia şi Dubai.

Nuntă pe Plajă este singurul organizator exclusiv de nunţi pe plajă ce oferă alternativa unei nunţi de tip „beach break” de 3 zile complet personalizate, şi care gestionează integral aspectele de organizare.

Conform Ioanei Şelner, clienţii Nuntă pe Plajă sunt oameni cu educaţie superioară din mediul de business, persoane între 25 şi 45 de ani şi totodată persoane mature care se află a doua căsătorie şi îşi doresc un eveniment restrâns şi netradiţional. O altă categorie importantă de clienţi o reprezintă cuplurile care sărbătoresc nunta de argint sau de aur.

Fondat în 2016 de Ioana Şelner, proiectul Nuntă pe Plajă este singurul business dedicat exclusiv organizării de nunţi pe plajă în 5 destinaţii - România, Grecia (Thasos şi Santorini), Dubai, Mexic şi Thailanda.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.