Cât câştigă un angajat la McDonald's în România

Autor: Ioana Matei Postat la 06 februarie 2017 4336 afişări

Cât câştigă un angajat la McDonald's în România

De la 1 ianuarie 2017, pachetul salarial pentru un lucrător la McDonald’s este de 33.000 de lei brut pe an , potrivit lui Daniel Boaje, directorul general al Premier Restaurants România, compania care operează franciza McDonald’s pe piaţa locală.

Astfel, cu un pachet salarial de 33.000 de lei brut pe an, un angajat al McDonald's are venituri lunare medii de 2.750 de lei brut pe lună, echivalentul a 1.937 de lei net, potrivit unui calcul ZF.

El spune că în prezent 4000 de angajaţi lucrează în cadrul celor 68 de restaurante McDonald’s din România. Din cei peste 4000 de angajaţi McDonald’s, 150 fac parte din echipa cafenelelor McCafé, lanţ care a ajuns în prezent la 25 de unităţi.

În 2016 peste 500 de angajaţi au fost promovaţi în cadrul companiei, iar mai mult de 1.000 de tineri au fost pregătiţi în „Şcoala McDonald’s”.

„Atunci când îi selectăm contează, în primul rând, personalitatea acestora. Ne dorim angajaţi deschişi, optimişti şi care să se adapteze uşor, să îşi dorească să înveţe, să se dezvolte”, descrie Daniel Boaje profilul angajatului ideal în cadrul unităţilor McDonald’s.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.