Cât câştigă Jeff Dunham, cel mai cunoscut ventriloc, in fiecare zi – GALERIE FOTO SI VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 23 ianuarie 2013 993 afişări

Jeff Dunham este un fenomen global în domeniul entertainmentului. Spectacolele şi serialele lui au fost cel mai bine cotate în istoria postului de televiziune Comedy Central, vânzările de DVD-uri au ajuns la şapte milioane de unităţi, videoclipurile postate pe YouTube au ajuns la jumătate de miliarde de vizualizări pe YouTube şi spectacolele lui live au ajuns mega-evenimente jucate în arene din întreaga lume.

Time Magazine l-a numit "cel mai popular comediant din SUA", iar Forbes l-a inclus în clasamentul Celebrity 100 al celor mai puternici entertaineri timp de trei ani la rând. Fascinaţia lui Dunham pentru "ventrilochism" a început când el avea opt ani şi părinţii i-au făcut cadou o păpuşă Mortimer Snerd şi un manual de instrucţiuni care să-l iniţieze în această artă, potrivit informaţiilor de pe site-ul oficial al lui Dunham.

Până la vârsta de zece ani, a avut spectacole oriunde găsea public, dar a devenit cunoscut după ce s-a mutat în Los Angeles şi a intrat în cicuitul cluburilor naţionale de comedie. Iar multiplele spectacole şi apariţiile de la emisiunile "The Tonight Show" şi la "Late Night" cu David Letterman l-au consacrat în rândul publicului din întreaga lume.

A vândut spectacole pe trei continente, din Anglia până în Sidney, Toronto sau Copenhaga, reuşind să vândă 8.000 de locuri într-o arenă din Helsinki, Finlanda, chiar dacă el nici măcar nu vorbeşte finlandeza. Dar personajele lui depăşesc graniţele lingvistice.

Numele de "cel mai bun ventriloc din lume" i-a adus şi venituri pe măsură. Potrivit site-ului best-reviewer.com, acesta ar câştiga 30.000.000 $ pe an, adică 2.500.000 $ pe lună şi 625.000 $ pe săptămână şi aproape 100.000 dolari pe zi. În topul 100 al celebrităţilor realizat de Forbes, publicat în luna mai 2012, valoarea lui este calculată la 22 de milioane de dolari şi îl plasează pe locul 90.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ventriloc,
bani,
papusi
/actualitate/cat-castiga-jeff-dunham-cel-mai-cunoscut-ventriloc-in-fiecare-zi-galerie-foto-si-video-10518049
10518049
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.