Cât câştigă Cleopatra Stratan pentru un concert de 35 de minute. Suma este incredibilă

Postat la 05 august 2018 1112 afişări

Cleopatra Stratan, fiica în vârstă de 15 ani a artistului Pavel Stratan, a revenit recent în lumina reflectoarelor, lansându-şi single-ul „Te las cu inima”.

Cât câştigă Cleopatra Stratan pentru un concert de 35 de minute. Suma este incredibilă

Cleopatra primeşte un onorariu de 4.000 de euro pentru un concert de 35 de minute, în aer liber, şi unul de 5.000 de euro pentru concertele private cu aceeaşi durată.  

 

În cazul în care concertele se desfăşoară în afara oraşului Chişinău, Cleopatra Stratan solicită decontarea transportului, două bilete de avion sau 1,7 lei pe kilometru, precum şi decontarea cazării (două camere single).

 

La doar câţiva anişori, Cleopatra Stratan a înregistrat primul album, „La vârsta de trei ani”, şi a intrat de şase ori în Cartea Recordurilor.

 

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.