Cât câştigă cel mai bine plătit administrator de bani din lume

Autor: Alexandru Nanu Postat la 16 august 2020 140 afişări

Cât câştigă cel mai bine plătit administrator de bani din lume

Larry Fink, şeful celui mai mare administrator de active din lume, a fost compensat de BlackRock cu un câştig de 25,3 milioane dolari în 2019, cu 5% mai mult decât în anul anterior, potrivit Bloomberg.

Această creştere modestă a apărut după un an în care BlackRock a atras fonduri de 429 miliarde de dolari pentru investitori, un record pentru întreaga industrie.

BlackRock este cel mai mare manager de active din lume, iar în luna decembrie acesta avea în administrare 7.400 miliarde dolari.

Grupul a reuşit să câştige încă 429 miliarde dolari pe parcursul anului 2019, de trei ori peste nivelul din anul anterior.

În acelaşi timp, sefii a 31 de firme de gestionare a activelor din Statele Unite ale Americii şi Europa au încasat, anul trecut, salarii şi bonusuri  în creştere cu 12% la 233 milioane dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castigare,
administrator,
bani,
plati,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.