Căsuţa Bunicii. Un român a renovat această casă veche din 1910 şi a făcut o pensiune - FOTO

Postat la 31 octombrie 2016 1181 afişări

Sunteţi în căutarea unei idei originale pentru a investi bani? Ciprian Obancea, a riscat să investească o sumă frumuşică într-o afacere care îi va aduce venituri semnificative de pe seama turiştilor din zona Bran. Aflaţi cum o căsuţă tradiţională în vârstă de peste 100 de ani a devenit o pensiune atractivă pentru turiştii care vizitează muncii Bucegi.

Antreprenorul Ciprian Obancea a cumpărat în urmă cu mai bine de un deceniu o casă veche în vârful dealului Balaban pe structura căreia a dezvoltat o pensiune de doar două camere în care a investit circa peste 50.000 de euro informează bzb.ro

Acum, „Căsuţa Bunicii” cum a numit-o el este clasificată la trei stele şi oferă patru locuri de cazare în două camere duble cu baie proprie.

„Pensiunea se închiriază la cheie, tariful pentru o noapte de cazare este de 400 de lei, excepţie făcând perioada Anul Nou, precum şi Crăciunul şi Paştele. Capacitatea maximă a casei este de patru persoane. Pentru o singură noapte de cazare, se adaugă un supliment de 15% la tariful de cazare”, spune antreprenorul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.