Cutremurul DEVASTATOR din Italia a afectat şi români! Anunţul autorităţilor despre aceştia

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 31 octombrie 2016 439 afişări

Mai mulţi cetăţeni români din Italia au solicitat asistenţă consulară, ambasada României la Roma răspunzând tuturor acestor cereri, potrivit MAE care mai precizează că o familie de români a fost repatriată cu sprijinul ambasadei, ca urmare a cutremurelor care au avut loc recent.

Cutremurul DEVASTATOR din Italia a afectat şi români! Anunţul autorităţilor despre aceştia

"MAE precizează că în urma cutremurelor care au avut loc în cursul acestei săptămâni în Republica Italiană, o familie de cetăţeni români a fost repatriată, cu sprijinul Ambasadei României în Italia. Atât Ambasada României la Roma, cât şi Consulatul General al României la Bologna continuă monitorizarea situaţiei, fiind pregătite să acorde asistenţă consulară, în caz de necesitate", se arată într-un comunicat de presă remis duminică MEDIAFAX.

Ambasada României la Roma a răspuns tuturor cererilor de asistenţă consulară adresate de cetăţenii români sau de membrii acestora de familie, transmise direct misiunii diplomatice şi Centrului de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS), potrivit sursei citate.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cutremur,
italia,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.