Câştigi un iPhone 4S dacă alegi primarul Bucureştiului pe www.sondaje.ro

Postat la 04 mai 2012 27 afişări

Poţi să alegi primarul Bucureştiului pe www.sondaje.ro încă de acum, imediat după finalizarea înscrierilor în cursa electorală, dintre cei doi candidaţi cu cele mai mari şanse, Silviu Prigoană şi Sorin Oprescu.

Nu mai trebuie să aştepţi până la alegeri şi în plus ai şansa să câştigi ultimul model de iPhone. Dacă te înregistrezi şi îl alegi pe cel mai potrivit pentru funcţia de primar al Capitalei poţi să fii premiat cu un iPhone 4S. Nu ai decât de ales între candidatul PDL Silviu Prigoană şi actualul primar Sorin Oprescu, susţinut de USL.

www.sondaje.ro este primul serviciu online din Romania care te premiază pentru ca tu să îţi exprimi părerea despre cele mai fierbinţi subiecte de pe mapamond sau să participi la sondaje private care abordează domenii variate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concurs,
iphone4S,
primar,
bucuresti,
www.sondaje.ro
/actualitate/castigi-un-iphone-4s-daca-alegi-primarul-bucurestiului-pe-www-sondaje-ro-9593256
9593256
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.