Casa Rusu deschide un magazin la Piteşti şi ajunge la 27 de spaţii

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 14 august 2014 542 afişări

Casa Rusu deschide un magazin la Piteşti şi ajunge la 27 de spaţii

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din pal şi mobilier tapiţat din România, deschide vineri, 15 august, un nou magazin, la Piteşti. Cu o suprafaţă de 3000 mp, magazinul va fi amplasat în Jupiter City Shopping Center şi va avea 24 de angajaţi. Investiţia în amenajarea şi deschiderea magazinului este de 250.000 euro, iar estimările legate de cifra de afaceri anuală a unităţii se situează la 1,5 milioane de euro. Spre sfârşitul anului, Casa Rusu va mai deschide două magazine proprii care vor fi amplasate în centre comerciale din Bucureşti, în Cora Alexandriei şi Carrefour Colentina.

“Anul acesta, pe langa deschiderea de noi magazine, ne-am concentrat pe imbogatirea colectiilor existente, atat la nivel de design, de functionalitate, cat si de materiale folosite”, declară Marius Raia, director general al Casa Rusu.

In prezent, Casa Rusu detine o retea de 26 de magazine, proprii si in regim de francize, in orasele Bucuresti (doua magazine), Timisoara (trei), Cluj, Deva, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau, Oradea, Piatra Neamt, Constanta, Tg. Jiu, Baia Mare, Focsani, Vatra Dornei, Zalau, Resita, Turnu Magurele, Viseu de Sus, Bistrita, DEJ, Alexandria, Beius. Magazinele au suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.

Casa Rusu este compania de retail a producatorului  Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania, prin productia realizata in cele trei fabrici de mobilier din pal melaminat şi mobilier tapitat. Capacitatea de productie este de 18.000  garnituri de mobilier din pal/luna si 2 000 de seturi de mobilier tapitat/luna. Activitatea de productie si logistica se desfasoara pe o suprafata de 100 000 mp, valoarea investitiilor in capacitatea de productie fiind de peste 20 milioane de euro. In prezent, in cadrul grupului sunt peste 1000 de angajati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
magazin,
retail
/actualitate/casa-rusu-deschide-un-magazin-la-pitesti-si-ajunge-la-27-de-spatii-13091623
13091623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.