Casa de Pensii a făcut anunţul pentru cinci milioane de pensionari din România! Marea listă a fost deja finalizată

Postat la 25 ianuarie 2024 83 afişări

Casa de Pensii a anunţat că a deschis sesiunea de depunere a cererilor pentru acordarea biletelor de tratament pentru staţiunile balneare. Conform legii, asiguraţii şi pensionarii sistemului public de pensii pot beneficia de tratament balnear.

Staţiunile pentru care pensionarii din România primesc bilete de tratament

Pentru anul 2024 în unităţile de tratament balnear aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice vor fi asigurate 60.420 de bilete de tratament. Suma alocată acestor tipuri de facilităţi ajunge în acest an la 400.000 mii lei.

Lista staţiunilor pentru care pensionarii din România primesc bilete de tratament cuprinde staţiunile: Amara, Bala, Bizusa, Buziaş, Covasna, Geoagiu şi Lacul Sărat. La acestea se mai adaugă şi staţiunile Moneasa, Nicolina, Olăneşti, Pucioasa, Monteoru şi 1 Mai, potrivit stiripesurse.ro.

Casa de Pensii a făcut anunţul pentru cinci milioane de pensionari din România

De bilete de tratament balnear beneficiază asiguraţii şi pensionarii sistemului public de pensii pot beneficia de tratament balnear,

în condiţiile legii, după cum urmează:

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pensii,
pensionari,
casa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.