Casa Alba iese la vanatoare de WikiLeaks

Postat la 04 decembrie 2010 12 afişări

Presedintele american Barack Obama a desemnat un oficial de rang inalt responsabil de combaterea terorismului, Russell Travers, pentru a impiedica noi scurgeri de documente confidentiale ale administratiei americane, in urma afacerii WikiLeaks.

Travers, director adjunct al serviciilor de schimb de informatii la Centrul National Antiterorism, "va conduce un efort exhaustiv de pregatire a unor reforme structurale a caror necesitate a fost pusa in evidenta de scurgerile de informatii catre WikiLeaks", a anuntat Casa Alba.

Site-ul WikiLeaks a inceput sa difuzeze de la sfarsitul lunii trecute circa 250.000 de telegrame confidentiale, incepand cu cele ale diplomatiei americane, ceea ce ar putea pune probleme delicate in cancelariile lumii. WikiLeaks a publicat in ultimele luni mii de documente secrete ale armatei americane despre razboaiele din Irak si Afganistan.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/casa-alba-iese-la-vanatoare-de-wikileaks-7778646
7778646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.