Carrefour lansează oficial magazinul său online

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 26 iulie 2013 172 afişări

Carrefour lansează în România un site de cumpărături online cu livrare la domiciliu pe partea de produse alimentare şi de larg consum, primul magazin de acest fel. Coşul de cumpărături trebuie să aibă o valoare minimă de 150 de lei iar costul livrării la domiciliu, efectuată de Fan Curier, este de 15 lei, indiferent de valoarea cumpărăturilor. Doar clienţii din Bucureşti şi zonele limitrofe pot face cumpărături de pe platnorma retailerului francez.

Carrefour lansează oficial magazinul său online

”Platforma de comerţ online cuprinde în acest moment aproximativ 10.000 de produse, cu 3.000 mai multe decât la lansarea sa în urmă cu 3 luni. Până la începutul anului viitor ar putea fi incluse în oferta platformei toate produsele din magazinele Carrefour,” a afirmat Radu Butufei, director E-Commerce al Carrefour România.

Carrefour Online este un proiect de anvergură care a antrenat echipe din arii diferite de specializare, timp de un an şi jumătate, dar reprezentanţii retailerului francez nu au dorit să precizeze cât de mare este echipa.

În urma plasării unei comenzi online, o echipă face selecţia produselor din magazin. ” Dacă un produs nu există pe stoc, de pildă un suc la 2 litri, clientul ar putea primi, pentru acelaşi preţ, patru sticle de 0,5 litri cu acelaşi suc.”

Platforma online este construită pe o bază de date cu dimensiuni fără precedent în România pentru acest tip de magazin, baza de date care conţine poze cu produse, ingrediente, sfaturi de utilizare şi de depozitare, indicaţii specifice de pe ambalaje, caracteristici nutriţionale şi alte informaţii legate de locul de provenienţă sau de tipul de produs – bio, dietetic, etc.

În România, grupul Carrefour are 121 magazine dintre care: 24 de hipermarket-uri Carrefour, 69 de supermarket-uri Market, 28 de magazine de proximitate Express şi 1 website de comerţ online.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-lanseaza-oficial-magazinul-sau-online-11161650
11161650
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.