Carrefour a rebranduit reţeaua Aliment Murfatlar şi atacă piaţa din Constanţa cu cinci supermarketuri noi

Postat la 29 noiembrie 2012 11 afişări

Grupul francez Carrefour a ajuns la o reţea locală de 65 de supermarketuri după ce a rebranduit sub denumirea Carrefour Market cinci din cele şase spaţii pe care le-a preluat de la Argus şi Dobrogra Grup, magazine care funcţionau sub numele Aliment Murfatlar.

Cele cinci magazin noi au suprafeţe de vânzare cuprinse între 300 şi 400 de metri pătraţi şi patru sau cinci case de marcat fiecare. Prin aceste magazine Carrefour va comercializa o gamă de 4.500 de produse. Francezii mai au în Constanţa un hipermarket, în cadrul centrului comercial TOM.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-a-rebranduit-reteaua-aliment-murfatlar-si-ataca-piata-din-constanta-cu-cinci-supermarketuri-noi-10357314
10357314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.