Carrefour a început extinderea reţelei în acest an cu două magazine de proximitate

Postat la 09 ianuarie 2014 64 afişări

Carrefour a început expansiunea reţelei în acest an prin adăugarea altor două magazine de proximitate la reţeaua Express, unul în Bucureşti prin colaborarea cu Salviamax şi unul în Braşov prin parteneriatul cu RostCom, unităţi care vor fi operate în regim de franciză, a anunţat compania.

Carrefour a început extinderea reţelei în acest an cu două magazine de proximitate

 Retailerul a ajuns astfel la o reţea de 58 de magazine de proximitate, dintre care 10 unităţi în Braşov şi 48 în Bucureşti şi Ilfov.

Şi în 2013, Carrefour a mizat pe extinderea reţelei Express, deschizând 38 de unităţi noi. Compania a mai deschis anul trecut un hipermarket, 13 supermarketuri Market şi un magazin online.

Express RostCom Zizinului, din Braşov, are o suprafaţă de 205 metri pătraţi şi însumează aproximativ 3.500 de produse, iar Express Salviamax, din Bucureşti, se întinde pe 110 metri pătraţi şi comercializează aproximativ 2.000 de produse.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-a-inceput-extinderea-retelei-in-acest-an-cu-doua-magazine-de-proximitate-11873933
11873933
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.