Carpatica vinde credite pentru achiziţia de terenuri agricole cu dobândă de 10% pe an la lei

Autor: Anelis Baciu Postat la 28 martie 2013 27 afişări

Carpatica vinde fermierilor credite pentru achiţia sau reabilitarea terenurilor agricole cu dobândă promoţională de 9,9% pe an, liniile de finanţare putând fi acordate pe o perioadă de maximum zece ani.

Carpatica vinde credite pentru achiziţia de terenuri agricole cu dobândă de 10% pe an la lei

Carpatica vinde fermierilor credite pentru achiţia sau reabilitarea terenurilor agricole cu dobândă promoţională de 9,9% pe an, liniile de finanţare putând fi acordate pe o perioadă de maximum zece ani. Clienţii plătesc un comision lunar de administrare a creditului de 0,2% din suma împrumutată şi pot solicita o perioadă de graţie de până la doi ani pentru plata principalului şi de cel mult şase luni pentru plata dobânzii. Carpatica nu solicită avans în cazul în care beneficiarul creditului deţine un teren agricol de dimensiunea celui pe care intenţionează să îl cumpere, iar în caz contrar valoarea aportului propriu al clientului trebuie să fie de minimum 10% din valoarea terenului. Rambursarea creditului se face în tranşe, în funcţie de decizia clientului. 

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Carpatica,
credite,
terenuri agricole
/actualitate/carpatica-vinde-credite-pentru-achizitia-de-terenuri-agricole-cu-dobanda-de-10-pe-an-la-lei-10696301
10696301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.