Carlos Ghosn, fost director general Nissan şi Renault, inculpat din nou pentru abuz de încredere

Postat la 22 aprilie 2019 34 afişări

Carlos Ghosn, fost director general al companiilor Nissan şi Renault, a fost inculpat pentru abuz de încredere, noua acuzaţie având legătură cu plăţile făcute de o subsidiară a Nissan către un distribuitor din Oman, fondurile fiind aparent deturnate de Ghosn pentru a fi folosite în interes personal.

Carlos Ghosn, fost director general Nissan şi Renault, inculpat din nou pentru abuz de încredere

Potrivit unei instanţe judiciare din Japonia, Ghosn este suspectat că ar fi cauzat pierderi în valoare de 5 milioane companiei Nissan după ce ar fi deturnat o parte din sumele plătite de de o subsidiară a Nissan către un distribuitor din Oman, informează agenţia de ştiri Dpa.

În luna aprilie, Carlos Ghosn, în vârstă de 65 de ani, a fost arestat pentru a patra oară, la o lună după ce a fost eliberat dintr-un centru de detenţie din Tokyo, după ce a plătit o cauţiune în valoare de 9 milioane de dolari.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nissan,
abuz,
fost director,
general,
incredere,
inculpat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.