Răzvan Cuc, despre Autostrada Unirii: Până în 15 mai va fi refăcut studiul de fezabilitate

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 21 aprilie 2019 146 afişări

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că în următoarele trei săptămâni va fi refăcut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care leagă Moldova de Transilvania.

“Avem (termen - n.r.) 15 mai - cele două tronsoane Târgu Mureş - Ditrău – Târgu Neamţ, pentru desemnarea câştigătorilor pentru revizuirea studiului de fezabilitate. (...) Domnul Ghizdeanu (Ion Ghizdeanu – n.r. preşedintele Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoze) şi-a luat angajamentul să lanseze procedura pentru tronsonul Târgu Neamţ - Iaşi. (...) Până în 30 iunie lansăm proiectarea şi execuţia pentru tronsonul de Autostradă Iaşi - Ungheni, inclusiv podul peste Prut”, a spus Răzvan Cuc, la Iaşi, unde se desfăşoară alegerile pentru organizaţia locală a PSD.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CUC,
AUTOSTRADĂ,
STUDIU

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.