CARICATURA ZILEI

Postat la 15 ianuarie 2012 47 afişări

Laszlo Tokes îşi doreşte să instituie un soi de Ev Mediu, în care familiile dintr-un ţinut erau reprezentate tot aşa, în funcţie de numărul de oşteni pe care-i aveau", a declarat deputatul PNL Ciprian Dobre despre propunerea lui Tokes ca minorităţile naţionale să fie reprezentate în Parlament proporţional cu ponderea lor în populaţie.

In opinia deputatului liberal, Tokes Laszlo dă dovadă de "primitivism" şi de lipsă de cultură democratică prin propunerea modificării sistemului electoral astfel încât minorităţile naţionale să fie reprezentate în Parlament proporţional cu ponderea lor în populaţia României.

Preşedintele CNMT, Laszlo Tokes, i-a cerut sprijinul şefului statului, Traian Băsescu, printr-o scrisoare deschisă, pentru modificarea sistemului electoral astfel încât să conţină principiul reprezentării parlamentare a minorităţilor naţionale proporţional cu ponderea lor în populaţia României.

Caricatură de Dan Dumitrescu "Uxi" ©"

Urmărește Business Magazin

/actualitate/caricatura-zilei-9147288
9147288
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.