CARICATURA ZILEI

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 20 octombrie 2011 88 afişări

Ministrul de externe Teodor Baconschi, prim-vicepreşedinte al PDL, a lansat recent o nouă versiune a memorabilei opoziţii dintre "slabul" contribuabil privat şi "grasul" bugetar, explicând cărui tip de electorat trebuie să se adreseze oferta partidului său şi ce tip de electorat ar trebui să respingă.

Potrivit lui Baconschi, PDL doreşte să se deschidă către societatea civilă, ţinând cont că "în PDL nu intră militanţi de tip clasic, ci mai cu seamă competenţe, personalităţi locale ale vieţii academice din diferite ramuri profesionale.

"Este extrem de important pentru victoria noastră la anul să fim cât mai aproape de aceşti oameni, în dialog nesimulat şi permanent cu ei, să le preluăm agenda şi în acelaşi timp să ne poziţionăm pe eşichierul politic ca principal partid de centru-dreapta, partid popular în ambele sensuri ale cuvântului, doctrinar şi în acelaşi timp susţinut de România care lucrează, nu de România care cerşeşte", a spus Teodor Baconschi.

Caricatură de Dan Dumitrescu "Uxi" ©

Urmărește Business Magazin

/actualitate/caricatura-zilei-8885350
8885350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.