Cargus creşte cu 30% în prima jumătate a anului

Autor: Ioana Matei Postat la 02 septembrie 2013 56 afişări

Compania de curierat Cargus a înregistrat o creştere de 30% a livrărilor în prima jumătate a anului 2013, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cargus creşte cu 30% în prima jumătate a anului

Evoluţia companiei este datorată parţial expansiunii continue a sectorului de comerţ electronic din România, oferind companiei de curierat volume cu 50% mai mari din livrări generate de comerţul online. 

Pentru cea de-a doua jumătate a anului 2013, compania se aşteaptă la o creştere semnificativă a volumelor în lunile noiembrie şi decembrie, în special datorită faptului că Black Friday devine, cu fiecare an, tot mai populară în România.

“Luna decembrie a anului trecut a fost cea mai bună din istoria Cargus, însă ne aşteptăm ca această iarnă să o depăşească. Cea mai aglomerată perioadă a anului începe o dată cu luna noiembrie, cu Black Friday, şi continuă pe parcursul sărbătorilor de iarnă. Ne aşteptăm la o creştere cu aproximativ 50% faţă de anul trecut“, a explicat Gian Sharp, CEO Cargus.

Cargus International SA este una dintre cele mai mari companii de pe piaţa de curierat intern din România. Fondată în 1991, Cargus a fost prima companie de curierat din România, iar în prezent deţine şi utilizează singura reţea naţională de centre şi depozite şi o flotă de peste 700 de vehicule de curierat. Cargus are peste 1.000 de profesionişti în curierat şi a avut vânzări de peste 20 de milioane de euro în 2012.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cargus,
crestere,
curierat,
companie,
trecut
/actualitate/cargus-creste-cu-30-in-prima-jumatate-a-anului-11286403
11286403
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.