Care sunt site-urile accesate cel mai des de liderii din Coreea de Nord. World of Tanks, printre jocurile favorite ale elitei nord-coreene

Postat la 21 iulie 2018 71 afişări

Deşi Phenianul este cunoscut pentru regulile stricte pe care aplică locuitorilor cât şi pentru restricţiile privind utilizarea internetului, un nou raport arată că liderii care fac parte din elită utilizează frecvent internetul.

Un raport recent publicat de Recorded Future susţine că oficialii din Coreea de Nord au activităţi pe internet asemănătoare cu cele ale occidentalilor de la utilizarea reţelelor sociale la urmărirea videoclipurilor pornografice, informează descoperă.ro.

Experţii au monitorizat modul în care internetul este utilizat în ţara izolată timp de trei luni şi au descoperit secrete din viaţa elitei din Coreea de Nord.

Află mai multe pe Descoperă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coreea de nord,
internet,
site

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.