Care sunt noile zodii - Vezi aici in ce zodie esti acum

Autor: Razvan Muresan Postat la 15 ianuarie 2011 1615 afişări

Noile zodii si-au schimbat perioadele in care isi exercita influenta. Descoperirea celei de-a 13-a constelatii zodiacale schimba ordinea si durata perioadelor pe care le stiam pana acum. Oamenii de stiinta sustin ca noul semn zodiacal, Ophiucus, este o descoperire recenta pentru a contraataca astrologia.

Noile zodii arata mult diferit fata de cum le cunosteam pana acum. Un Leu poate fi Rac dupa noile zodii, iar un Scorpion poate deveni Ophiucus. Parerile privind perioada zodiei Ophiucus, adica momentul in care constelaţia este traversata de Soare si devine mai vizibila pe cer, sunt impartite chiar si printre astrologii moderni. Unii dintre ei sustin ca Ophiucus straluceste mai puternic la inceputul lui decembrie pana la sfarsitul lunii, estimand ca persoanele nascute intre 6 si 31 decembrie ar trebui sa faca parte din aceasta zodie. Ipoteza acceptata de cei mai multi a fost aceea ca, zodia Ophiucus este cuprinsa intre 29 noiembrie si 18 decembrie, potrivit ro.wikipedia.org. Acest lucru ar face insa ca zodia Scorpionului sa fie doar foarte scurta, de 6 zile. Mai precis, prin acceptarea celei de a 13-a zodii, perioadele tuturor zodiilor s-ar modifica radical. Noile zodii sunt asadar decalate calendaristic fata de cele cunoscute pana acum.

Iata care sunt noile zodii si perioadele in care astrele iti influenteaza activitatea!

Berbec 19 aprilie - 13 mai


Taur 14 mai - 19 iunie


Gemeni 20 iunie - 20 iulie


Rac 21 iulie - 9 august


Continuarea in pagina urmatoare ->

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zodii,
perioade,
Ophiucus,
influenta,
noile zodii
/actualitate/care-sunt-noile-zodii-vezi-aici-in-ce-zodie-esti-acum-7892080
7892080
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.