Care este ţara unde ţigările electronice de unică folosinţă vor fi interzice

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 martie 2024 39 afişări

Guvernul Noua Zeelandă a declarat miercuri că va interzice vânzarea de ţigări electronice de unică folosinţă, va majora amenzile pentru comercianţii cu amănuntul care vând minorilor ţigări electronice şi va reglementa mai bine comercianţii cu amănuntul, potrivit Reuters.

Care este ţara unde ţigările electronice de unică folosinţă vor fi interzice

Conform noilor reguli, amenzile pentru comercianţii care vând ţigări electronice celor cu vârsta sub 18 ani vor creşte, va exista o revizuire a licenţelor comercianţilor cu amănuntul de ţigări electronice, iar ţigările electronice de unică folosinţă vor fi interzise.

„În timp ce ţigările electronice au contribuit la o scădere semnificativă a ratelor de fumat, creşterea rapidă a vapingului tinerilor a fost o preocupare reală pentru părinţi, profesori şi profesionişti din domeniul sănătăţii”, a declarat Casey Costello, ministrul asociat al sănătăţii.

Guvernul Noua Zeelandă a fost criticat pentru că a renunţat la prima lege care interzice vânzările de tutun pentru generaţiile tinere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ţigări,
electronice,
noua zeelandă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.